Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, miten henkilötietojasi kerätään, käytetään ja jaetaan, kun vierailet tai ostat (sivustolta).

 


HENKILÖTIEDOT KERÄTTYÄ

Kun vierailet Sivustoa, keräämme automaattisesti tietyt tiedot laitteestasi, mukaan lukien tiedot selaimesta, IP-osoitteesta, aikavyöhykkeestä ja joistakin laitteeseen asennetuista evästeistä. Lisäksi, kun selaat Sivustoa, keräämme tietoja yksittäisistä verkkosivuista tai tuotteista, joita tarkastelet, mistä sivustot tai hakutermit viittaavat sivustoosi, sekä tietoja siitä, miten käytät sivustoa. Viitataan automaattisesti kerättyihin tietoihin "Laitetiedot".

Keräämme laitteen tiedot seuraaviin tekniikoihin:

    
- "Log files" sivustossa esiintyvät raidan toiminnot ja kerätä tietoja, mukaan lukien IP-osoite, selaintyyppi, Internet-palveluntarjoaja, viite- / poistumissivut ja päivämäärät ja aikamerkit.
    
- "Tags" ja "pixels" ovat sähköisiä tiedostoja, joita käytetään tallentamaan tietoja sivuston selaamisesta.

Lisäksi kun teet ostoksen tai yrität ostaa sivuston, keräämme tiettyjä tietoja sinulta, kuten nimesi, laskutusosoitteen, toimitusosoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Näitä tietoja kutsutaan nimellä Tilaustiedot.

Kun puhumme tämän tietosuojakäytännön "Henkilökohtaiset tiedot", puhumme sekä laiteinformaatiosta että tilaustiedoista.


Kun teet ostoksia verkkosivustojemme kautta, käytämme maksuprosessoreita (BlueSnap, PayPal) ja emme tallenna luottokorttia tai muita taloudellisia tietoja (paitsi vahvistus siitä, että tietyn summan maksu on suoritettu). Keräämme sinulle yhteystietosi, että siirrymme maksuprosessoriin helpottamaan tapahtumaa. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä palveluntarjoajiimme, kuten heidän tietosuojatiedotteisssa on mainittu.

MITÄ KÄYTÄT HENKILÖTIEDOT?

Käytämme Tilaustietoja, joita keräämme yleensä sivuston kautta tehtyjen tilausten suorittamiseen (mukaan lukien maksutietojesi käsittely, toimitusten järjestäminen ja laskujen ja / tai tilausvahvistusten toimittaminen). Lisäksi käytämme tätä tilaustietoa: kommunikoida kanssasi; näytä tilauksemme potentiaalisille riskeille tai petoksille; ja kun olet sopusoinnussa meille antamiesi mieltymysten kanssa, anna meille tietoja tai mainoksia, jotka liittyvät tuotteisiimme tai palveluihimme.

Käytämme Keräämämme laitetietoja, joiden avulla voimme selvittää potentiaalisia riskejä ja petoksia (erityisesti IP-osoitettasi) ja yleisemmin parantaa ja optimoida sivustollamme (esimerkiksi tuottamalla analyysejä siitä, miten asiakkaamme selailevat ja toimivat yhdessä Sivusto ja arvioida markkinointi- ja mainoskampanjoidemme menestystä).

 


HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

Jaamme henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansien osapuolten kanssa, jotta voimme käyttää henkilötietojasi edellä kuvatulla tavalla. Google Analyticsin avulla voimme ymmärtää, miten asiakkaamme käyttävät sivustoa - voit lukea lisätietoja siitä, miten Google käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi täällä: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Voit myös poistaa Google Analyticsin käytöstä täällä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Lopuksi voimme myös jakaa henkilötietosi noudattamaan sovellettavia lakeja ja määräyksiä, vastata haasteeseen, hakuehtoon tai muuhun lailliseen tietopyyntöön tai muutoin suojelemaan oikeuksiamme.

 


KÄYTTÖKOHTAINEN MAINOSTUS
Kuten yllä on kuvattu, käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotta voimme tarjota sinulle kohdistettuja mainoksia tai markkinointiviestejä, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Lisätietoja siitä, miten kohdistettu mainonta toimii, voit vierailla Verkkoilmoitus-aloitteen (NAI) opetussivulla osoitteessa http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Voit jättää pois kohdistetusta mainonnasta seuraavilla tavoilla:
    
FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
    
GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous
    
BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Lisäksi voit poistaa joitain näistä palveluista käymällä Digital Advertising Alliancen opt-out-portaaliin osoitteessa: http://optout.aboutads.info/.

 


ÄLÄ JÄLJITÄ
Huomaa, että emme muuta Sivuston tietojen keräämistä ja käytäntöjä, kun näemme Do Not Track -signaalin selaimestasi.

 

OIKEUDET
Jos olet Euroopan asukas, sinulla on oikeus päästä henkilökohtaisiin tietoihimme, joita sinä pidät, ja pyytää, että henkilötietojasi korjataan, päivitetään tai poistetaan. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, ota yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin.

Lisäksi jos olet eurooppalainen asuva, huomaamme, että käsittelemme tietojasi, jotta voimme täyttää sinut sopimukset (esimerkiksi jos teet tilauksen Sivuston kautta) tai muutoin yllä lueteltuja oikeutettuja yritystiedoitteitamme. Huomaa myös, että tiedot siirretään Euroopan ulkopuolelle.

 


TIETOTURVALLISUUS
Kun annat tilauksen Sivuston kautta, ylläpidämme tilaustietoja tietueistani, ellet ole niin kuin pyydät meitä poistamaan nämä tiedot.

Tilaustietoja ei säilytetä sivustolla yli 180 päivää vain, jotta tilauksesi voidaan käsitellä lähetykseen.

Tietoturvallisuuden kannalta SSL (Secure Sockets Layer) -standardin avulla käytetään Web-palvelimen vakiomuotoista tietoturvatekniikkaa kriittisen linkin luomiseksi web-palvelimen ja selaimen välille. Tämä linkki takaa sen, että kaikki web-palvelimen ja selainten väliset tiedot pysyvät yksityisinä ja yhtenäisinä.

Rekisteröityminen tai jäsenyys, jotka edellyttävät muita tietoja, kuten salasanaa tällä sivustolla, ei ole sallittua.


Kaikkia taloudellisia tietoja ei kysytä eikä kerätä eikä tarkistaa sivustolla. Sinut ohjataan PayPaliin tietoturvan maksamiseksi. Löydät lisätietoja siitä, miten PayPal käyttää tietojasi tietosuojakäytännössä.

Tilausta ei käsitellä ilman lupaa säilyttää tilaustiedot. Ja ilman lupaa säilyttää laitteesi tiedot, menetät hyödyllisiä tietoja kampanjoistamme ja mainoksistamme, jotka saattavat kiinnostaa sinua tulevaisuudessa.

Sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan, päivittämään tai poistamaan. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, ota yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin.


ALAIKÄISET
Sivustoa ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille.


 

MUUTOKSET
Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain, jotta heijastaisivat esimerkiksi käytäntöjemme muutoksia tai muita operatiivisia, oikeudellisia tai lainsäädännöllisiä syitä.

 


OTA MEIHIN YHTEYTTÄ
Lisätietoja yksityisyydensuojakäytännöistämme, jos sinulla on kysyttävää tai jos haluat tehdä valituksen, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@boxsensegear.com tai sähköpostitse alla olevien tietojen avulla:

Boxsense 
18/94 Soi Ramintra 65,
Bangkok,
10230
Thailand