Koska olemme yksi Thaimaan suurimmista muay thai-viejiä ja jälleenmyyjiä, tarjoamme suuren valikoiman AUTHENTIC- ja korkealaatuisia Muay Thai -laitteita, Muay Thai -shortsit, Thai-nyrkkeilysuojat ja vaatteet, mukaan lukien Muay Thai -liivi ja -takit kilpailukykyisin hinnoin. Ota meihin yhteyttä nyt, oletteko taistelulajien klubi, Muay Thai-kuntosali, urheilukerho, nyrkkeilyvarusteiden jälleenmyyjä tai urheiluvälineiden jälleenmyyjä, et tule pettymään Muay Thai -tuotteisiinmme.


Jos etsit alkuperäisiä Muay Thai -tuotteita, jotka on valmistettu Thaimaassa tunnetuilla Muay Thai -tehtailla, lähetä meille tänään tiedustelu.

Aloita oma merkki
Emme voi tehdä mitään alkuperäisistä Muay Thai -tuotteista omalla tuotemerkillasi logoineen kaupassasi, klubissasi tai kuntosalilla (OEM), kuten tukku-Muay Thai shortsit, räätälöityjä nyrkkeilyvälineitä, kuten Muay Thai -hanskat, Nyrkkeilyhammaspyörät, pääsuoja , Punch Mitts, Pads ja Kick Paos jne., Ja muut Muay Thai-laitteet, mukaan lukien nyrkkeily handwraps, nilkat, pussit, lahjat ja matkamuistoja.
Muista, että voimme tuottaa GRADE A -tuotteita tuotemerkillesi ja logolle ilman minimirajoitusta!

EDUT
- Muay Thai -shortsit, Muay Thai -käsineet, Muay Thai -paidat ja muut Muay Thai -tuotteet.
- Alkuperäiset ja aito TOP QUALITY Muay Thai-tuotteet Thaimaasta kuuluisien Muay Thai -tehtaiden, kuten TWINS, KANONG, BOXSENSE, CLASSIC, LUMPINEE ja NATIONMAN.
- Ei vähimmäismäärää
- Toimitamme ja jaamme maailmanlaajuisesti
- Muay Thai-klubi ja kuntosaleja edistävät ja ainutlaatuiset hinnat
- Huolellinen asiakaspalvelutiimi, jolla on paljon kokemusta Muay Thai -tuotteiden valmistamisesta yli 15 vuoteen.

Kuka voi saada nämä edut

- Muay Thai -kuntosalin omistaja, joka haluaa saada nyrkkeilyvälineet kuntosalillasi ja logoineen.
- Urheilukerho tai kuntokeskuksen omistaja, joka etsii laadukkaita Muay Thai -tavaroita irtotavarana.
- Urheiluvarusteiden jälleenmyyjä ja jakelija, jotka uskovat Muay Thai -maailmaan ja ovat kiinnostuneita Muay Thai -tuotteiden ja vaihteiden jälleenmyynnistä.
- Jokainen, joka rakastaa MUAY THAIA.

Lähetä meille sähköpostitse tiedustelu osoitteessa info@boxsensegear.com

Mukautettujen tuotteiden esimerkkejä: