Toimitus- ja palautustiedot

toimitus politiikka

Meidän aluksen "varastossa" kohteita 24-72 työaikana suoraan Thaimaasta kautta International Rekisteröity Airmail maksun jälkeen puhdistumaan. (Katso kannan tilasta kunkin tuotteen sivulle. Lomakautena, tila ei ehkä ole tarkka. Jos kiireellinen, asiakas voi ottaa yhteyttä meihin pyytämään kannan tilasta ennen ostamista.)
TOIMITUSOSOITE
Käytämme vain toimitusosoite, jotka annat sivuillamme, eikä maksuyhdyskäytävien verkkosivuilla tai PayPal. Saat vahvistuksen sähköpostitse tehtyäsi tilauksen meille. Varmista, että toimitusosoite on oikea.
TOIMITUSAIKA
Sen jälkeen lähetys, lähetämme sinulle vahvistuksen sähköpostitse seurantatiedot. Toimitusaika Thaimaasta on noin 10-14 työpäivää (noin 2-3 viikkoa).
Joissakin maissa toimitusaika voi olla pidempi johtuen tullilaitos kunkin maan.
Jäljittämään
Meidän lähetysvahvistussähköpostin, saat linkin nähdä seurantatiedot. Tai, jos tarvitset apuamme, lähetä meille sähköpostia. Autamme hyvin pian.
Lunastamattomat / VÄÄRÄ / Riittämätön osoite
Tilalle uusi lähetys varten Lunastamattomat tai virheellinen / Riittämätön osoitteen, meidän täytyy laskuttaa uusia postikuluja.
TULLI FEE / TAX
Asiakkaat vastaa tullin maksua tai veroa. Emme sisällyttää maksua meidän hinta.

Tavaroiden ostaminen verkosta Euroopan unionin ulkopuolelta. Lue lisää klikkaa tästä.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ
vaihto / palautus

Hyväksymme tuotteita, jos uusi alkuperäisessä pakkauksessaan etiketillä vaihtaa uuteen kokoa, tyyliä tai väriä tai palautus 30 päivän kuluttua siitä, tuotteet saapui toimitusosoite. Vaihtamaan, ostaja vastaa merenkulun palaa takaisin meille ja merenkulun uusia tuotteita.
Palautusta, ostaja maksaa postikuluja tuotto ja kun tuotteet saapuvat meidän toimisto, tuotteen arvo hyvitetään. Toimituskulut ei palauteta. Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä.
Vahingoittaa
Kaikki vahingot kuten aiheuttamia tehtaan tai yrityksen, kuljetuksen tai vahinkoa ensimmäisen käytön jälkeen. Lähetä meille sähköpostia tehdä reklamaation 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakkaat pyydetään ottamaan muutamia kuvia vahingoista ja pyysi muutaman kysymyksen aikana vaatimus. Kun vaatimus, uusi tuote korvataan sinulle ilman kustannuksia.

Huomaa, että räätälöityjä tuotteita, kuten erityistä kokoa tai yksilöllisiä kohteita ei voida hyväksyä palata vaihtaa tai palauttaa.