Tämän sivuston ylläpitää Boxsense. Koko sivustossa termit "me", "me" ja "meidän" tarkoittavat Boxsensea. Boxsense tarjoaa tämän sivuston, mukaan lukien kaikki tämän sivuston käytettävissä olevat tiedot, työkalut ja palvelut käyttäjälle, edellyttäen, että olet hyväksynyt kaikki täällä mainitut ehdot, ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

Käymällä sivustossamme ja / tai hankkimalla jotain meistä, käytät "Palvelua" ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja ("Käyttöehdot", "Ehdot"), mukaan lukien nämä lisäehdot ja ehdot viitataan tässä ja / tai saatavilla hyperlinkillä. Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien rajoituksetta käyttäjät, jotka ovat selaimia, myyjiä, asiakkaita, kauppiaita ja / tai sisällöntuottajia.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin käytät verkkosivustoamme tai käytät sitä. Käyttäessäsi käyttöehtoja tai käytät jotain sivuston osaa sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et voi käyttää verkkosivustoa tai käyttää palveluja. Jos näitä käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyminen on nimenomaisesti rajoitettu näihin käyttöehtoihin.

Myös uudet ominaisuudet tai työkalut, jotka lisätään nykyiseen myymälään, kuuluvat myös käyttöehtoihin. Voit tarkastella käyttöehtojen uusinta versiota milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, vaihtaa tai korvata mikä tahansa osa näistä käyttöehdoista lähettämällä päivityksiä ja / tai muutoksia sivuillamme. Sinun vastuulla on tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutoksista. Jatkuvan käytön tai verkkosivuston käytön muutosten lähettämisen jälkeen hyväksytään nämä muutokset.

 

 


1 JAKSO - ONLINE-SÄILYTYSTÄ KOSKEVAT EHDOT

Hyväksymällä nämä käyttöehdot vakuutat, että olet vähintään asuinvaltiossa tai -maakunnassa enemmistön ikä, tai että olet asuinvaltiossa tai asuinmaan maakunnassa enemmistönä, ja olet antanut meille suostumuksesi anna alaikäisten huollettavien käyttää tätä sivustoa.

Et saa käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen, eivätkä sinä Palvelun käytössä riko kaikkia lainkäyttöalueesi lakeja (mukaan lukien muun muassa tekijänoikeuslainsäädäntö).

Sinun ei pidä lähettää mitään matoja tai viruksia tai mitään tuhoisaa koodia.

Minkä tahansa ehtojen rikkominen tai rikkominen johtaa Palveluiden välittömään lopettamiseen.

 


2 JAKSO - YLEISET EDELLYTYKSET

Pidätämme oikeuden evätä palvelun kenelle tahansa mistä tahansa syystä milloin tahansa.

Ymmärrät, että sisältösi (ei sisällä luottokorttitietoja) voi siirtää salaamattomana ja sisältää (a) lähetyksiä eri verkkojen kautta. ja b) muutokset mukautumaan ja mukautumaan liitäntäverkkojen tai -laitteiden teknisiin vaatimuksiin. Luottokorttitiedot tallennetaan aina verkon välityksellä.

Asiakas sitoutuu olemaan kopioimatta, kopioimatta, kopioimatta, myymästä, jälleenmyydä tai hyödyntämään Palvelun osaa, Palvelun käyttöä tai pääsyä Palveluun tai yhteyshenkilöön verkkosivustolla, jonka kautta palvelu tarjotaan, ilman nimenomaista kirjallista lupaa .

Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot sisältyvät vain mukavuuteen, eivät rajoita tai muuten vaikuta näihin ehtoihin.

 


3 JAKSO - TIETOJEN TARKKUUTTAMINEN, TÄYDELLISYYS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO

Emme ole vastuussa, jos tällä sivustolla olevat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajankohtaisia. Tällä sivustolla oleva materiaali on tarkoitettu vain yleistietoihin, eikä sitä pidä käyttää tai käyttää yksinomaan päätösten tekemiseen ilman, että kuullaan ensisijaisia, tarkempia, täydellisempää tai ajantasaisempia tietolähteitä. Mikä tahansa riippuvuus tämän sivuston materiaalista on omalla vastuullasi.

Tämä sivusto voi sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole voimassa, ja ne on tarkoitettu ainoastaan ​​viitteellesi. Pidätämme oikeuden muuttaa sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää mitään tietoja sivustollamme. Hyväksyt, että sinun on seurattava sivustosi muutoksia.

 


4 JAKSO - MUUTOKSET PALVELUA JA HINTOJA

Tuotteiden hintoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa Palvelua (tai mitä tahansa sen osaa tai sisältöä) ilman erillistä ilmoitusta milloin tahansa.

Emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle mistään muutoksista, hinnanmuutoksista, keskeytyksistä tai palvelun lopettamisesta.

 

5 JAKSO - TUOTTEET TAI PALVELUT (tarvittaessa)

Tietyt tuotteet tai palvelut saattavat olla saatavana yksinomaan verkossa verkkosivujen kautta. Näillä tuotteilla tai palveluilla voi olla rajoitettuja määriä, ja niitä voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautusohjeemme mukaisesti.

Olemme pyrkineet näyttämään mahdollisimman tarkasti myymälässä esiintyvien tuotteiden värit ja kuvat. Emme voi taata, että tietokoneen näytön väri näyttää oikein.

Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä mihinkään henkilöön, maantieteelliseen alueeseen tai oikeuteen. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiesi tuotteiden tai palveluiden määrää. Kaikki tuotteen kuvaukset tai tuotteiden hinnoittelu voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, yksinomaisen harkinnan mukaan. Pidätämme oikeuden lopettaa kaikki tuotteet milloin tahansa. Kaikki tarjoukset tällä sivustolla tehdyille tuotteille tai palveluille ovat mitättömiä, jos ne ovat kiellettyjä.

Emme takaa, että tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muun hankkimien tai hankkimien muiden materiaalien laatu vastaa odotuksiasi tai että virheitä Palvelussa korjataan.

 


6 JAKSO - LASKUT JA TILINPITOJEN TARKKUUS

Pidätämme oikeuden hylätä tilaamasi tilauksesi. Me voimme harkintansa mukaan rajoittaa tai perua ostamasi määrät henkilöä kohden, kotitaloudelle tai tilaukselle. Näihin rajoituksiin voivat kuulua samaan asiakastiliin, samaan luottokorttiin ja / tai samaan laskutus- ja / tai toimitusosoitetta käyttävät tilaukset. Jos tilaamme muutoksen tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa sinut ottamalla yhteyttä tilauksen tekemisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja / tai laskutusosoitteeseen / puhelinnumeroon. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilauksia, jotka meidän mielestämme vaikuttaa jälleenmyyjiltä, ​​jälleenmyyjiltä tai jakelijoilta.

Hyväksyt toimittaa nykyiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista myymälämme tehdyistä ostoksista. Hyväksyt, että päivität tilisi ja muut tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot ja vanhentumispäivät, niin että voimme tehdä tapahtumasi ja ottaa sinuun yhteyttä tarpeen mukaan.

Lisätietoja saat tutustumalla palautuskäytäntöön.

 


KOHTA 7 - VALINNAISET TYÖKALUT

Voimme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme tarkkaile eikä ole mitään kontrollia tai syöttöä.

Sinä tunnustat ja hyväksyt, että tarjoamme tällaisten työkalujen käyttöoikeuden "sellaisena kuin se on" ja "saatavana" ilman minkäänlaisia ​​takuita, esityksiä tai ehtoja ja ilman hyväksyntää. Meillä ei ole mitään vastuuta, joka johtuu valinnaisten kolmannen osapuolen työkalujen käytöstä.

Kaikki sivustosi tarjoamien valinnaisten työkalujen käyttö on täysin omalla vastuulla ja harkinnan mukaan, ja sinun on huolehdittava siitä, että olet perehtynyt ja hyväksynyt ehdot, jotka asianomaisten kolmannen osapuolen tarjoajien tarjoamat työkalut tarjoavat.

Voimme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluita ja / tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien vapauttaminen). Näihin uusiin ominaisuuksiin ja / tai palveluihin sovelletaan myös näitä käyttöehtoja.

 


OSA 8 - KOLMANNEN OSAPUOLEN LIITTEET

Tietyt sisältöjemme, tuotteet ja palvelut, jotka ovat saatavilla Palvelun kautta, voivat sisältää ulkopuolisten tahoja.

Kolmannen osapuolen linkit tällä sivustolla voivat ohjata sinut kolmansien osapuolten sivustoille, jotka eivät ole yhteydessä meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai tarkkuuden tutkimisesta tai arvioinnista, emmekä takaa sitä eikä ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen materiaaleista tai verkkosivustoista tai muista kolmansilta osapuolilta tulevista materiaaleista, tuotteista tai palveluista.

Emme ole vastuussa mistään tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muun kolmannen osapuolen verkkosivujen yhteydessä suoritetuista toimeksiannoista aiheutuneista vahingoista tai vahingoista. Tutustu tarkkaan kolmannen osapuolen käytäntöihin ja käytäntöihin ja varmista, että ymmärrät ne ennen tapahtumaa. Kolmansien osapuolten tuotteisiin liittyvät valitukset, väitteet, huolenaiheet tai kysymykset on suunnattava kolmannelle osapuolelle.

 

KOHTA 9 - KÄYTTÄJÄN HUOMAUTUKSET, PALKKIOT JA MUUT ASIAT

Jos lähetämme pyynnöstä tiettyjä tiettyjä lähetyksiä (esimerkiksi kilpailutöitä) tai lähettämättä meille pyyntöä, lähetämme luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, suunnitelmia tai muita materiaaleja, joko verkossa, sähköpostilla, postitse tai muulla tavoin (kollektiivisesti "kommentit"), suostut siihen, että voimme milloin tahansa ilman rajoituksia muokata, kopioida, julkaista, levittää, kääntää ja muulla tavalla käyttää mitä tahansa välinettä eteenpäin lähettämiämme kommentteja. Meillä ei ole velvollisuutta (1) säilyttää kommentit luottamuksellisesti; (2) korvaamaan mahdolliset huomautukset; tai (3) vastata kaikkiin kommentteihin.

Meillä voi olla, mutta meillä ei ole velvollisuutta seurata, muokata tai poistaa sisältöä, jonka määrittelemme oman harkintansa mukaan, ovat lainvastaisia, loukkaavia, uhkaavia, kostonhimoisia, halventavia, pornografisia, röyhkeitä tai muutoin kieltäviä tai rikkovat jommankumman osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja .

Hyväksyt, että kommenttisi eivät riko mitään kolmannen osapuolen oikeuksia, kuten tekijänoikeutta, tavaramerkkiä, yksityisyyttä, persoonallisuutta tai muuta henkilökohtaista tai omaa oikeutta. Lisäksi olette samaa mieltä siitä, että kommenttisi eivät sisällä väärennettyjä tai muuten lainvastaisia, väärinkäytöksiä tai röyhkeitä materiaaleja tai sisältävät mitään tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voisivat millään tavalla vaikuttaa Palvelun toimintaan tai siihen liittyvään verkkosivustoon. Et saa käyttää vääriä sähköpostiosoitteita, oleta olevan joku muu kuin sinä tai muussa tavoin harhauttamaan meitä tai kolmansia osapuolia kommenttien alkuperästä. Olet yksin vastuussa kaikista tekemistäsi kommenteista ja niiden tarkkuudesta. Emme ota vastuuta mistään kommentista, jotka olet lähettänyt sinut tai kolmannen osapuolen.

 


KOHTA 10 - HENKILÖTIEDOT

Henkilökohtaisten tietojen lähettäminen myymälän kautta määräytyy tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Voit tarkastella tietosuojakäytäntömme.

 


11 JAKSO - VIRHEET, VÄLITTÖMÄT JA HÄIRIÖT

Joskus sivustossa tai palvelussa voi olla tietoja, jotka sisältävät tulostusvirheitä, epätarkkuuksia tai laiminlyöntejä, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, tarjouksiin, tarjouksiin, tuotteiden toimituskuluihin, kauttakulkuun ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden virheiden, epätarkkuuksien tai laiminlyöntien korjaamiseen sekä tietojen muuttamiseen tai päivittämiseen tai tilausten peruuttamiseen, jos Palvelun tai siihen liittyvien sivustojen tiedot ovat virheellisiä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (mukaan lukien tilauksen lähettämisen jälkeen) .

Emme ole velvollisia päivittämään, muokkaamaan tai selkeyttämään Palvelussa olevia tietoja tai niihin liittyviä verkkosivustoja, mukaan lukien ilman rajoituksia, hinnoittelutietoja, paitsi lain edellyttämällä tavalla. Palveluun tai millekään muulle verkkosivustolle ei ole määritelty päivitys- tai päivityspäivämäärää, joka ilmaisee, että kaikkia Palvelun tai siihen liittyvien verkkosivustojen tietoja on muutettu tai päivitetty.

 


12 JAKSO - KIELLETTY KÄYTTÖ

Palvelua koskevien ehtojen lisäksi sinua kielletään käyttämästä sivustoa tai sen sisältöä: a) laittomaan tarkoitukseen; b) pyytää muita tekemään laittomia toimia tai osallistumaan niihin; (c) rikkoo kansainvälisiä, liittovaltion, maakuntien tai valtion määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia toimituksia; d) loukata tai rikkoa immateriaalioikeuksia tai muiden tekijänoikeuksia; e) ahdistella, väärinkäyttää, loukata, vahingoittaa, räikeä, pettää, horjuttaa, pelotella tai syrjiä sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen alkuperän, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella; f) antaa vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; (g) ladata tai lähettää viruksia tai muuta sellaista haittaohjelmakoodia, jota käytetään tai voidaan käyttää tavalla, joka vaikuttaa Palvelun tai muun siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimintaan tai toimintaan; h) kerätä tai seurata muiden henkilötietoja; (i) roskapostiin, phish-, pharm-, tekosyyteen, hämähäkkiin, indeksointiin tai kaavintaan; (j) mitä tahansa hurskaista tai moraalitonta tarkoitusta varten; tai (k) häiritä tai kiertää Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvallisuusominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston käytön mistä tahansa kielletystä käytöstä.

 

13 JAKSO - TAKUITA KOSKEVA VASTUUVAPAUSLAUSEKE; VASTUUN RAJOITUS

Emme takaa, edusta tai takaa, että palvelusi käyttö on keskeytymätöntä, ajankohtaista, turvallista tai virheettömää.

Emme takaa, että palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.

Hyväksyt, että voimme poistaa aika ajoin palvelua määrittelemättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta.

Käyttäjä on yksiselitteisesti samaa mieltä siitä, että palvelun käyttö tai käyttömahdollisuus on yksin vastuussa. Palvelu ja kaikki palvelun kautta toimitetut tuotteet ja palvelut (paitsi milloin ne ovat nimenomaisesti ilmaisseet meille) toimitetaan "sellaisina kuin ne ovat" ja "käytettävissäsi" käyttöösi ilman minkäänlaisia ​​edustuksia, takuita tai ehtoja, joko ilmaista tai mukaan luettuina kaikki epäsuorat takuut tai kaupankäynnin edellytykset, myyntikelpoinen laatu, sopivuus tiettyyn tarkoitukseen, kestävyys, nimike ja rikkomus.

Missään tapauksessa Boxsense, johtajamme, virkailijat, työntekijät, tytäryhtiöt, agentit, urakoitsijat, harjoittelijat, toimittajat, palveluntarjoajat tai lisenssinantajat eivät ole vastuussa vahingoista, menetyksistä, vaatimuksista tai muista välittömistä, epäsuorista, satunnaisista, rangaistuksista, erityisistä tai minkäänlaisia ​​välillisiä vahinkoja, mukaan lukien rajoituksetta menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietojen menettäminen, korvauskustannukset tai vastaavanlaiset vahingot, riippumatta siitä, perustuvatko sopimukseen, vahingosta (mukaan lukien huolimattomuus), tiukasta vastuusta tai muusta Palvelun kautta hankittujen palvelujen tai muiden tuotteiden käytöstä tai muusta saatavuudesta, joka liittyy millään tavoin palvelun tai tuotteen käyttämiseen, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, virheitä tai laiminlyöntejä missä tahansa sisällössä tai missä tahansa palvelun tai minkä tahansa sisällön (tai tuotteen) käytöstä, lähettämisestä tai muuten palvelun saatavuudesta aiheutuneesta vahingosta tai vahingosta, vaikka ne olisivat tietoisia niiden mahdollisuudesta. Koska jotkut valtiot tai lainkäyttöalueet eivät salli tällaisten tai satunnaisten vahingonkorvausten poissulkemista tai rajoittamista, tällaisissa valtioissa tai lainkäyttöalueilla vastuutamme rajoitetaan lain sallimassa laajuudessa.

Joskus valmistus voi viivästyä. Tämä voi johtua useista syistä, kuten materiaalipulasta, tuonnin viivästyksistä tai odotettua suuremmasta kysynnästä. Tietenkin voimme tehdä kaiken voitavansa pitämään sinut ajan tasalla.

 


KOHTA 14 - KORVAUS

Asiakas sitoutuu korvaamaan, puolustamaan ja vaarantamaan Boxsensen ja emoyhtiön, tytäryhtiöidensä, tytäryhtiöidensä, kumppaniensa, päällystöntekijöiden, johtajien, edustajien, sopimuskumppaneiden, lisenssinantajien, palveluntarjoajien, alihankkijoiden, tavarantoimittajien, kolmannen osapuolen tekemät asianajopalkkiot, jotka johtuvat tai johtuvat näiden käyttöehtojen rikkomisesta tai niihin sisältyvistä asiakirjoista tai lain tai kolmannen osapuolen oikeuksista.

 


KOHTA 15 - SOVELTUVUUS

Siinä tapauksessa, että näiden käyttöehtojen määräykset ovat lainvastaisia, mitätöimättömiä tai täytäntöönpanokelvottomia, tällainen säännös on kuitenkin täytäntöönpanokelpoinen siinä laajuudessa kuin mahdollista lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvottoman osuuden katsotaan olevan erotettu näistä Käyttöehdoista. Palvelu, tällainen määritys ei vaikuta muiden jäljellä olevien säännösten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

 


OSA 16 - POIKKEUS

Sopimuspuolen velvoitteet ja velat, jotka ovat syntyneet ennen irtisanomispäivää, jäävät tämän sopimuksen päättymiseen kaikilta osin.

Nämä käyttöehdot ovat tehokkaita, ellei sinä tai me lopeta. Voit lopettaa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää Palveluihimme tai kun lopetat sivuston käytön.

Jos olette yksimielisesti epäonnistunut tai epäilet, että olet epäonnistunut, noudattamaan kaikkia näiden käyttöehtojen ehtoja tai määräyksiä, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja olet vastuussa kaikista maksamastasi summista päättymispäivään ja siihen merkitsemällä; ja / tai sen vuoksi se voi evätä sinulle pääsyn Palveluihimme (tai sen osaan).

 


17 JAKSO - SOPIMUSSOPIMUS

Jos meitä ei käytetä tai valvomaan näiden käyttöehtojen oikeutta tai määräystä, ei pidä luopua tällaisesta oikeudesta tai säännöksestä.

Nämä käyttöehdot ja kaikki tämän sivuston tai Palvelun suhteen asettamat käytännöt ja toimintaohjeet muodostavat koko sopimuksen ja ymmärryksen sinun ja meidemme välillä ja ohjaavat Palvelun käyttöä korvaamalla kaikki aikaisemmat tai aikaisemmat sopimukset, viestit ja ehdotukset , joko suullisesti tai kirjallisesti, sinun ja meidän (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, aikaisempien Palveluehtojen versiot).

Näiden käyttöehtojen tulkintaa koskevia epäselvyyksiä ei saa tulkita muotoilua puolta vastaan.

 


Palveluehtojen kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen info@boxsensegear.com.